Pre-Kindergarten Schedule

  • Thursday, August 20, 2020   Meet the Teazcher

    Principal Zoom at 5:30 https://us02web.zoom.us/j/89901424722

    Meet the Teacher Zoom at 6:00 https://us02web.zoom.us/j/4489018744?pwd=WndaTURERlhIbDJoRFltL3hTenlKZz09

    Zoom meeting ID: 448 901 8744

    Password:  HARTMAN

     

    Contact me: email- thutton@judsonisd.org

     

    Pre-K 4 Class Schedule

     

    7:30-7:45

    15 min

    Morning Message/Check-in

    Synchronous

    7:55-8:20

    25 min

    Circle Time-1st Big Experience

    Asynchronous

    8:30-9:30

    60 min

    Purposeful play/Centers

    Asyn. or Syn

    9:40-10:00

    20 min

    Gross Motor

    Asynchronous

    10:15-10:35

    20 min

    Circle Time- 2nd Big Experience

    Asynchronous

    10:45-11:30

    45 min

    Lunch

     

    11:30-11:50

    20 min

    Gross Motor

    Asynchronous

    12:00-1:00

    60 min

    Rest Time

     

    1:10-2:10

    60 min

    Purposeful Play/ Centers

    Asyn. or Syn

    2:15-2:45

    30 min

    End of Day Reflection

    Synchronous

    Varies

     

    Teacher Virtual Office Hours

     

     

    Transition and restroom break time will be incorporated between activities