• 2nd Grade Schedule

    (M, W, Th, F)

     

    7:30 – 9:00 Math (90 min)

    9:00-9:20 Spelling (20 min)

    9:20-10:05 Specials (45 min)

    10:05-10:50 Science (45 min)

    10:50-11:20 Lunch (30 min)

    11:25-11:45 Read Aloud (25 min)

    11:45-1:00 ELAR (75 min)

    1:00-1:20 Recess (30 min)

    1:20-1:45 Social Studies (25 min)

    1:45-2:30 W.I.N Time (45 min)

    2:35 Wrap Up /Dismissal

    On Tuesdays we have a different schedule.  The students have two specials. The second one is  12:55-1:40.