• Pre-K 4 Daily Schedule:

     

    7:05- 7:30 AM-  Students welcomed into class

    7:30-8:00 AM- Breakfast in Classroom 

    8:00- 8:25 AM-  Morning Meeting and Greeting Circle (20-25 mins)

    8:00-8:30- Specials 

    Wednesday- Technology

    Thursday- Art

    Friday- Music

    8:30- 8:45 AM-  Music and Movement(10-15 mins)

    8:45-9:05 AM-  Read Aloud # 1- Whole Group (15-20 mins)

    9:05-9:30- Literacy Lesson Small Group with Centers (25 minutes)

    9:30-9:55- Recess 

    9:55-10:05 AM- Class restroom break 2 at a time by pre-k hallway

    10:05- 10:35 AM-  Lunch

    10:35- 11:05 AM- Literacy Lesson Small Group with Centers continued (30 Mins) 

    11:05-11:15 AM-  Class restroom break 2 at a time by pre-k hallway

    11:15-11:30- Read Aloud #2-Whole Group (15 minutes)

    11:30 AM- 12:30 PM-  Rest Time

    12:35 -12:50 PM-  Snack Time and Restrooms (Restroom break in pre-k restroom- 2 at a time)

    12:50-1:50 PM- Math Lesson Small Group and Practice Centers/STEAM (60 mins)

    1:50–2:15- Outside Recess (weather permitting) or Inside Recess

    2:15 -2:35 PM- Read Aloud #3 Classroom Selection (20 minutes)

    2:35-2:55 PM- Closing Circle and Dismissal (20 mins)