• 8:10 Morning Bell - Pledges 

    8:15 – 9:10am

    1st Period (55 mins) 

    9:10-9:15am

    Passing Period

    9:15-10:05am

    2nd Period (50 mins)

    10:05-10:10am

    Passing Period

    10:10-11:00am 

    3rd Period (50 mins)

    11:00-11:05am 

    Passing Period

    11:05-1:00pm

    Lunch Transition

    4th Period & Jag Time

    “A” Lunch

    “B” Lunch

    “C” Lunch

    “JSTEM” Lunch

    11:00-11:30am

    Lunch 

    11:00-11:05

     Passing Period

    11:00-11:05am

     Passing Period

    11:00-11:05am

     Passing Period

    11:30-11:35

    Passing Period

    11:05-11:30pm

    Jag Time

    (25 mins)

    11:05-12:00pm

    4th Period 

    (55 mins)

    11:05-12:00pm

    4th Period 

    (55 mins)

    11:35-12:00pm

    Jag Time

    (25 mins)

    11:30-12:00pm

    Lunch

    12:00-12:30pm

    Lunch

    12:00-12:05pm

    Passing Period

    12:00-12:05pm

    Passing Period

    12:00-12:05pm

    Passing Period

    12:30-12:35pm

    Passing Period

    STEM Time

    12:05-12:30pm

    (25 mins)

    12:05-1:00pm

    4th Period

    (55 mins)

    12:05-1:00pm

    4th Period

    (55 mins)

    12:35-1:00pm

    Jag Time

    (25 mins)

    12:30-1:00pm

    Lunch

    5th Period Transition

    1:00-1:05pm

    Passing Period

    1:05-1:45pm

    5th Period (50 mins)

    1:45-1.50pm

    Passing Period

    1:50-2:30pm

    6th Period (50 mins)

    2:30-2:35pm

    Passing Period

    2:35-3:45pm

    7th Period (50 mins)