• 2019 – 2020 Bell Schedule

    MRS. S. CARTER – ROOM A-126

     

    Morning Bell

    8:20 a.m.

    Warning Bell

    8:25 a.m.

    1st BLOCK-   Princ. Of Ed & Trng

    8:30 – 9:45 (75 minutes)

    Passing Period

    9:45 – 9:50

    2nd BLOCK- Intro. To Culinary

    9:50 – 11:20 (90 minutes)

    Passing Period

    11:20 – 11:25

    3rd BLOCK/LUNCH

    CONFERENCE PERIOD

    11:20 – 1:30 (120 minutes)

    A Lunch

    Math, Science, Construction, Welding, CTE-FCS

    LUNCH:  11:20 – 11:50

    CLASS – 11:53 – 1:30 (97 minutes)

    B Lunch

    CTE Business, Portables, Criminal Justice, STEM class

    CLASS – 11:25 – 11:53 (28 minutes)

    LUNCH:  11:53 – 12:23

    CLASS – 12:26 – 1:30 (64 minutes)

    C Lunch

     Social Studies, Fine Arts, Engineering,

    CLASS – 11:25 – 12:26 (61 minutes)

    LUNCH:  12:26 – 12:56

    CLASS – 1:00 – 1:30 (30 minutes)

    D Lunch

    Athletics, Band, Dance, ELA, Health

    CLASS – 11:25 – 12:59 (94 minutes)

            LUNCH:  1:00 – 1:30

    Passing Period

    1:30 – 1:35

    4th BLOCK- Intro. To Culinary

    1:35 – 3:05 (90 minutes)

    Passing Period

    3:05 – 3:10

    5th BLOCK-    Prin. Of Ed. & Trng.

    3:10 – 4:26 (76 minutes)

     

    TUTORING SCHEDULE

    MONDAY

    TUESDAY

    WEDNESDAY

    THURSDAY

    FRIDAY

    8:00-8:25AM

    8:00-8:25AM

    8:00-8:25AM

    4:25-5:00PM

    8:00-8:25AM

    4:25-5:00PM

    8:00-8:25AM