•  

    Ms. Mercado's Schedule

     

    1st Period

    8:45 - 10:00 am (75 min)

    Pre-Calculus

    Passing Period 5 min

    2nd Period

    10:05 - 11:35 am (90 min)

    Pre-Calculus

    Passing Period 5 min



    3rd Period

    11:35 am - 12:05 pm (30 min)

    Lunch

    12:07 - 12:37 pm (30 min)

    Duty

    12:37 - 1:40 pm (63 min)

    Conference

    Passing Period 5 min

    4th Period

    1:45 - 3:15 pm (90 min)

    AP Calculus AB

    Passing Period 5 min

    5th Period

    3:20 - 4:35 pm (75 min)

    Pre-Calculus (Honors)

    Tutoring

    Tuesday - Thursday

    8:00 - 8:35 am

    Wednesday

    4:40 - 5:10 pm

    Other days by appointment only