• Coach Timms' Daily Schedule

    Morning Bell

     8:25 a.m.

     

    1st  PERIOD
    Football Athletics

     8:30 - 9:45 

    (75 minutes)

    Passing Period

     9:45 – 9:50

    (5 minutes)

    2nd PERIOD
    Psychology  Rm A218

     9:50 – 11:20

    (90 minutes)

    Passing Period

    11:20 – 11:25

    (5 minutes)

    3rd PERIOD
    Psychology  Rm A218

    11:25 - 1:31

     

    Passing Period

    1:31 - 1:36

    (5 minutes)

    4th PERIOD
    Psychology  Rm A218

    1:36 – 3:06  

    (90 minutes)

    Passing Period

    3:06 – 3:11

    (5 minutes)

    5th PERIOD
    Conference

    3:11 – 4:26  

    (75 minutes)

     

    Tutorial Session will be held on Monday - Wed afternoons from 4:30 - 5:00 pm.  Please communicate your need for tutorials beforehand.