• Daily Schedule 

    7:30-8:15 Morning Meeting/Writing Prompts  45 minutes 
    8:15-9:50  Arevalo's Homeroom  95 minutes 
    9:50-10:10 Recess 20 minutes 
    10:10-11:45 Mrs. Johnson's Homeroom 90 minutes 
    11:50-12:20 Lunch  30 minutes 
    12:25-1:10 Special Rotations/ Virtual Office Hours  45 minutes 
    1:10-2:40 Ms. Kinser's Homeroom 90 minutes